Kayıtlar

Ocak, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Proje Afişimiz en cok oyu alarak bu afiş seçilmiştir.

Resim

Semra KAVAS - Öğrencilerimizin Proje Afiş ÇAlışmaları

Resim
Okul Grubumuz olarak öğrencilerimiz toplam 31 adet afiş hazırlamış bulunmaktadırlar. Afişleri aşağıdaki resimde yer almaktadır. Bu afişlerden 3'ü seçilerek Proje Afişi Anketinde yer alması için öğrencilerimiz tarafından seçilmiştir.  

Ünye Adnan Menderes MTAL Logo Anket Sonuçları

Resim
Öğrencilerimizin  hazırladığı logolar arasında anket düzenleyerek ilk üçe giren logolarımız okulumuz adına proje logosu anketinde yer alacak.  Anket sonuçları: 

Ankara Etlik MTAL ile ortak "Twinspace Kullanımı Öğrenci Webinarı"

Resim
 Ankara Etlik MTAL öğrencileri ile ortak bir webinar düzenleyerek öğrencilerimize twinspace kullanımını anlattık. Öğrencilerimiz birbirleri ile tanışarak etwiningin kendilerine kattıkları avantajlar hakkında görüşlerini belittiler. 

Semra KAVAS - Proje Logo Anket Sonucumuz

Resim
Okul içi yaptığımız  anket sonucumuz belli oldu. Buna göre belirlenen ilk 3 logo aşağıdaki gibidir.
Resim
 Okulumuz adına projeye katılacak logomuzu seçtik. 308 oy kullanıldı. 1. Olan logomuz için Sude'ye teşekkür ederiz. 2.Olan logomuz için Ezgi'ye teşekkür ederiz. 3.Olan logomuz için Nisanur'a teşekkür ederiz.

Semra KAVAS - İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin MTAL Logo Anketi

Resim
İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin MTAL olarak hazırladığımız logolardan oluşan anketimizi  17.01.2021 tarihinde oluşturduk.  Anketimizde Yer Alan Logolarımız  Anketimize oy vermek için tıklayınız.
Resim
  Okulumuzun tanıtımı proje kanalımızda ETLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ - YouTube
Resim
ETLİK MTAL olarak hazırladığımız logolar ile bir logo anketi oluşturduk. 17 Ocak 2021'de anketimizi başlattık. Anketimize oy vermek için: https://forms.gle/xSJYfYPK6846gSLTA  

İlk Tanışma ve Eğitim Webinarımız

Resim
P rojemizde farklı şehirlerdeki öğrencilerimizle ortak ilk tanışma ve ilk eğitim webinarımızı gerçekleştirdik. Eğitimde logo ve afiş tasarımı hakkında öğrencilere bilgi verildi. Eğitimi gerçekleştiren proje ortaklarımız  Demet Güven Kerpiçdöken  ve Asuman Ayen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Proje Yaygınlaştırma

 İş Hayatına hazırlanıyorum projemiz okul web sitesinde yayınlandı. Bağlantı için tıklayınız
 Projemiz herkese hayırlı olsun.😀

Proje Hakkında

 Meslek lisesi 10 ve 11. sınıf öğrencileri için staja hazırlık etwinning projesidir. Bergama Ykp Mtal Etlik Mtal Ünye Mtal Karabağlar Mtal Turgutlu Mtal