Kayıtlar

Mart, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Semra KAVAS - İTO Vakfı Süleyman Taştekin MTAL - Grup Toplantısı

Resim
 Projemiz için hazırlanacak olan, İlk Yardım Kitapçığımız için oluşturulan Karma takımlarda görevli öğrencilerimiz ile bilgilendirme toplantısı ve ortak çalışma yapılmıştır. 

İş Güvenliği ve Ergonomi Eğitimi ORTAK EBOOK ÇALIŞMASI

  İş Güvenliği ve Ergonomi Eğitimi sonrası öğrencilerin hazırladığı afiş tasarımlarından oluşan ebook iş Güvenliği ve Ergonomi Ebook

İş Güvenliği ve Ergonomi Kelime Bulutları Videosu

  İş Güvenliği ve Ergonomi Eğitimi sonrası öğrencilerimizin hazırladığı kelime bulutları ( Word clouds prepared by students after Occupational S afety and Ergonomics Training)

Bergama Ykp Mtal Toplantısı

Resim
 Yüzyüze eğitimin başlaması ile Bergama Ykp Mtal olarak proje öğrencilerimiz ile öğrencilerimiz ile birlikte yüz yüze ilk toplantımızı yaptık. 

İş Kazaları ve İlk Yardım Webinarı

Resim
Proje ekibi olarak planladığımız iş kazalar ve ilk yardım eğitmi 24.03.2021 tarihinde saat 20:30'da gerçekleştirilmiştir. Eğitimi veren Dr.İzzetin HAMDEMİRCİ'ye çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz iş kazaları nedir, iş kazalarında, yaralanmalarda vb. ilk yardım gerekecek durumlarda nasıl ilk yardım uygulanır sorusunun püf noktlarını öğrenmiş oldular. Eğitim sonunda öğrencilerimiz ilk yardım konusunda sorularını sorarak daha aldıkları cevaplarla daha çok bilinçlendiklerini belirttiler.

"İş kazalarını ve ilk yardım" Eğitimi (Dr. İzzettin Hamdemirci)

Resim
  24.03.2021 Çarşamba Günü akşam saat 20:30 da proje ortağı tüm öğrencilerimize yönelik konuğumuz Dr. İzzettin Hamdemirci'nin de katılımı ile "İş kazalarını ve ilk yardım" eğitimi konulu webinar düzenledik.

Kelime Bulutu Çalışmaları

Resim
  Ünye Adnan Menderes MTAL öğrencilerimizin kelime bulutu çalışmaları

Ünye Adnan MEnderes MTAL Öğrenci Toplantısı

Resim
  Yüzyüze eğitimin başlaması ile Ünye Adnan Menderes MTAL öğrencileri ile birlikte yüz yüze ilk toplantımızı yaptık. 

Kariyer Günleri-I (Öğretim Görevlisi Dr.Aslı ERGÜN)

Resim
  Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojileri Öğretim Görevlisi Sayın Dr.Aslı ERGÜN hocamızın katılımı ile proje ortağı tüm öğrencilerimize yönelik kariyer günleri kapsamında onlne ilk çevrimiçi toplantımızı gerçekleştirdik.  Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve proje ortaklarımıza teşekkür ederiz...

Web2.0 Aracı "Canva Eğitimi"

Resim
  Bergama YKP MTAL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet Koyuncuoğlu; proje ortağı tüm öğrencilerimize yönelik  online çevrimiçi toplantı ile  web2.0 araçlarından Kelime Bulutu yapımını anlatttı.   Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve proje ortaklarımıza teşekkür ederiz...

İş güvenliği ve Ergonomi Eğitimi

Resim
  Ankara Etlik MTAL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Asuman Ayen tarafından proje ortağı tüm öğrencilerimize yönelik verilen  İş güvenliği ve Ergonomi  konulu online çevrimiçi toplantımıza öğrencilerimizin ilgisi yoğun oldu. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve proje ortaklarımıza teşekkür ederiz...

İş Kazaları ve İlk Yardım

Resim
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bilinçli bir şekilde iş kazalarını ve ilk yardımı öğrenmeleri amacıyla proje öğrencilerimize ilk yardim webinarı düzenledik. Bu bağlamda "İş Hayatına Hazırlanıyorum" etwinning projesi ortakları olan Bergama Ykp Mtal , Ankara Etlik Mtal, Manisa Turgutlu Mtal, İzmir Karabağlar İto Süleyman Taştekin Mtal ve Ordu Ünye Adnan Menderes Mtal öğrencilerinin katılımı ile 24 Mart Çarsamba günü saat 20.30 da Dr.İzzettin Hamdemirci bizi bilgilendireceklerdir.

Semra KAVAS- eTwinning PANOSU

Resim
 Okulların yüz yüze eğitime başlaması ile birlikte öğrencilerimiz ile birlikte eTwinning panosu için gerekli olan dökümanları hazırladık. Ve Bölüm koridorumuzda sergilemeye başladık.

Semra KAVAS - Öğrencilerimiz ile Birlikte Haftalık toplantımız ve Kelime Bulutu Çalışması

Resim
 

Ahmet KOYUNCUOĞLU - Yüz yüze ilk toplantı

Resim
Okulların açılması ile birlikte İzmir Bergama YKP MTAL öğrencileri ile birlikte yüz yüze ilk toplantımızı yaptık. 

Semra KAVAS - Öğrencilerimin Afiş Çalışmalarından Görüntüleri

Resim
 İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin MTAL olarak öğrencilerim ile birlikte atölyede İş güvenliği ve Ergonomi üzerine afiş çalışmaları yapıldı.

Semra KAVAS - Öğrencilerim İle Birlikte Yüz Yüze İlk Toplantımız

Resim
 Pandemi nedeniyle bir araya gelemiyor, hep çevrimiçi platformlar üzerinden görüşüyorduk. Okulların açılmasını fırsat bilerek ilk yüz yüze toplantımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bundan sonra diğer toplantılarımızı da yüz yüze yapmak dileğiyle...